Terms & Conditions

Ne asteptam ca vizitatorii site-ului nostru sa respecte regulile Intencity Festival.

INTRODUCERE

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.craiovaintencity.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

CONTINUT SI DREPTURI DE AUTOR

Continutul si designul site-ului apartin Intencity Festival si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea Intencity Festival. Contractul incheiat intre Intencity Festival si Sponsorii/Partenerii sai da dreptul acestora de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala. Intencity Festival poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Intencity Festival nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. Intencity Festival nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

DISPOZITII FINALE

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acesta pagina. Intencity Festival isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestei pagini, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul www.craiovaintencity.ro

en_US
Tuborg BCR Superbet Promenada Craiova Dedeman Softronic QFort Azalis Distributie Oltenia Pepsi TeamMonntage Alexandrion Splendid DEVIN RECON IRIDEX RAMADA RAY CONSULTING One Barber Pizza Masetti SoundWaves Indago Hanul Andritei Dare Ford Plus Auto Kiss Dent priority Pringles BCR Tuborg Superbet Pepsi Dedeman Softronic Qfort Team montage Promenada Splendid 1900 Ramada IRIDEX DEVIN RECON Alexandrion Distributie Oltenia Azalis Ford Pringles Ray Dare One Barber Hanul Andritei Pizza Masetti Soundwaves Indago Dent Priority Kiss fm